Coafura pentru Mirese

Fie ca este vorba de coafura de diva, de onduleuri ca in povestile cu printese si zane, de bucle lejere sau suvite delicat nuantate si o neglijenta studiata, este vara parului lung pentru mirese. Pentru realizarea unei coafuri fermecatoare in ziua nuntii iti recomand sa nu faci rabat de la calitatea produselor incepand cu solutiile de decolorare si vopsire a parului, pana la spuma de volum, fixativul si hair-luciul care da tusa finala pieptanaturii. Esential este sa eviti excesele de orice fel pentru ca pieptanatura sa aiba un aspect cat mai aproape de natural si firesc.

Daca nu ai parul lung si totusi doresti un coc bogat, nu-ti face probleme. Mesele sunt in trend si suplinesc o podoaba capilara mai firava. La fel si extensiile, si ele in mare voga. Eleganta cocurilor din imagini decurge din aspectul rafinat, din simplitatea foarte atent elaborata. Fie ca parul este prins in manunchi pe ceafa pentru a da amploare arcuirii gatului, fie in bucle lejere (naturale sau mese) usor cazute pe spate, ori in impletituri neconventionale, supletea unui par sanatos poate fi pusa in evidenta de o coafura potrivita personalitatii miresei, fizionomiei, si nu in ultimul rand trebuie sa fie in acord cu vestimentatia ei, cu anotimpul si decorul in care se desfasoara nunta. Nota de naturalete si de individualizare a miresei, difera de alegerea fiecareia. De la cocul inalt, in trend vara aceasta si pana la coafura simpla a miresei tradionale.

              

Personalizeaza-ti pieptanatura adaugand accesorii pretioase sau flori naturale pentru a da stralucire si pretiozitate aspectului final.

  

Contacteaza echipa de profesionisti a Salonului Helen Style Hair&Beauty, Pitesti si rezerva-ti o programare, consultatia o primesti gratuit daca esti mireasa vara aceasta! Te asteptam!

Advertisements