Trenduri Wella 2012

Trendurile in coafura pentru acest an, puse in scena de Wella Professional la Gala Wella in Bucuresti, Romania, sunt patru: Blaze, Grace, Celeste si Roxy. Toate sunt expresii ale creativitatii si inovatiei. Patru concepte. Patru interpretari. O imagine futurista a hair-stylingului. Pentru oricare dintre voi, culoarea si tunsoarea exprima o stare de spirit. Se poate comunica astfel mai mult decat prin 1000 de cuvinte. Exprima-te! Alege ce ti se potriveste din cele patru trenduri lansate pentru tine in 2012.

Blaze- Femeia Fatala
Imagine
Din finisarea riguroasa a taieturilor, obtinem forme indraznete. Un trend caracterizat de contrast si definire. Tunsorile sunt scurte cu taieturi ascutite. Culoarea mizeaza pe contrast. Se caracterizeaza prin culori pasionale precum negru, gri si fucsia, tonuri stralucitoare care atrag atentia. Un stil grafic care aduce drama acestui look. Este potrivit tie, femeia care te reinventezi permanent.
Grace- Muza Moderna
Imagine
Exprima simplitate si rafinament. Culoarea are nuante de bej si auriu- culori inspirate din natura. Se adreseaza acelora dintre voi care iubiti sa fiti in centrul atentiei si care alegeti intotdeauna ce e cel ma bun. Echilibrarea volumelor din tunsoare dicteaza compozitia si dispunerea nuantelor. Clasicul evadeaza intr-un sic proaspat si spontan. Este un look glamouros plin de lumina si stralucire.
Celeste- Spirit Liber
Imagine
Trend potrivit tie, femeia perfectionista, futurista, vizionara. Culori de blond rece, pur, translucid. Femeia ce alege sa il poarte pare de o frumusete imprumutata din alta lume.  Culorile combinate vin sa completeze lejeritatea coafurii, iar prin coafura se pot specula multiple nuante de culoare care vor crea contraste si vor pune in valoare personalitatea. Luciul si stralucirea sunt cele mai importante elemente ale acestui trend.
Roxy
Imagine
Trend inspirat din cultura de club underground. Culorile sunt vii, in tonuri de rosu inchis si violet care dau adancime. Trend potrivit femeilor extrovertite, indraznete si intepatoare. Acelora care atrag toate privirile.
Pentru toate aceste trenduri culoarea se imbina armonios cu mese in contrast in tehnica back to back color (folie dupa folie) si in tehnica painting (pictura pe par).
Daca vrei sa te mentii in trend te asteptam la Salon Helen Style Hair and Beauty, unde te vei sfatui cu noi si vei primi cele mai profesionale recomandari.
Advertisements