Coafura retro, in stilul anilor 40-50

Imagine

Stilul vintage este recunoscut si in ceea ce priveste hair-stylingul. Asadar, moda retro revine  ca parte a noilor tendinte din acest an. Coafurile anilor 40-50 au ca puncte de referinta bucle mari, care cad in valuri, curbe pefect conturate.

Imagine

Anul 2012 vine cu propuneri vintage in materie de aranjare a parului, ce nu trebuie ocolite. Ce poate fi mai seducator decat coafura anilor 50 purtata de celebra Marilyn Monroe? Buclele lejere le poti obtine utilizand ondulatorul de dimensiune mare, bigudiuri, clipsuri, sau impletind parul si apoi despletindu-l pentru a ti-l increti atat cat e nevoie. Buclele arata superb fie pe parul lung, mediu sau scurt.

Imagine

Bucle lejere, mari sau mici, impletituri de tot felul- iata deci ca nu ai nevoie de ocazii speciale pentru a avea atitudine, poti fi in fiecare zi senzuala, glamoroasa, extravaganta. Exprima-ti feminitatea nu doar prin alegerea hainelor. Nu uita ca parul iti defineste intreaga imagine, asa ca joaca-te cu el. Simplitatea, rafinamentul si eleganta sunt in trend-moda revine. Fi-i frumoasa prin simplitate. Aceasta nu da niciodata gres. Reinventeaza-te! Inspira-te! Sfatuieste-te cu echipa de stilisti a salonului Helen Style Hair&Beauty, Pitesti. Va asteptam cu drag!

Advertisements