Continuare: Coafura potrivita dupa forma fetei tale

In continuarea articolului de ieri, azi va vorbesc despre celelalte tipuri de forma fetei si coafura potrivita acestora. Frumusetea poate fi pusa in valoare fara prea mult efort, daca faci cea mai buna alegere a coafurii tale.

Fata alungita
 ImagineImagine
Pentru o fata alungita ai nevoie de o coafura care sa confere relief fetei si sa adauge latime. O modalitate perfecta prin care poti corecta o fata alungita cu forme unghiulare sunt buclele ample intoarse in interior care incadreaza fata.
Fata triunghiulara
 ImagineImagine
Pentru o fata cu o frunte bine definita dar cu un maxilar ingust, cararile si bretonul iti pot schimba infatisarea in cateva clipe- stilul asimetric “zdrentuit” poate atenua trasaturile prea aspre si le poate accentua pe cele timide.
Fata in forma de inima
 ImagineImagine
Daca ai pometi ososi, barbie fina si tample inalte, coafurile rotunjite, pline de volum pe crestet si cu varfuri intoarse in interior de o parte si de alta a barbiei, se vor incadra perfect cu forma fetei tale.
Fata ovala
 ImagineImagine
Nu trebuie sa ai nici o grija: ti se potriveste orice, esti o persona fericita. Ai grija doar ca parul tau sa fie sanatos!
Vrei sa primesti sfaturi competente? Nimic mai simplu: te astept la Helen Style Hair&Beauty Salon, Pitesti oricand doresti sa schimbi ceva la tine. Pe curand!
Advertisements