Coafura potrivita dupa forma fetei tale

Cand te gandesti a da o forma parului tau, textura si miscarea sunt doua calitati care trebuie urmarite. Volumul, bucle sau valuri sunt inima coafurii. Daca stii asta si mai stii ca exista intotdeauna un stil care sa ti se potriveasca indiferent de forma fetei tale, esti o invingatoare!  Tinand cont de acest lucru, iata cateva sugestii care sper sa te ajute in alegerea unei coafuri potrivite fetei tale.

Fata Rotunda
 ImagineImagine
Pentru persoanele cu fata rotunda, carre-ul la nivelul barbiei, incadreaza fata conferindu-i lungime, in timp ce varfurile intoarse in exterior balanseaza perfect trasaturile. Cauta sa adopti stiluri texturate pentru a crea iluzia unghiurilor faciale unde acestea nu exista in realitate. Daca iti doresti breton, alege bretonul lung purtat intr-o parte, asimetric- va crea iluzia de prelungire a fetei. Nu purta parul foarte lung daca esti scunda. Lungimea medie e cea care te avantajeaza.
Fata Patrata
 ImagineImagine
Pentru o fata patrata, buclele lejere care incadreaza fata vor da impresia de inaltime si vor echilibra latimea tamplelor indulcind trasaturile fetei. Coafurile cu bucle spiralate, delicate sau pline de volum sunt o buna alegere pentru a distrage atentia de la latimea tamplelor. O cascada de bucle mari, stralucitoare, o coafura care sa nu fie ordonata dar sa fie totusi speciala- iata un stil pe care cu siguranta il vei purta cu placere zi si noapte.
Te asteptam la Salonul Helen Style Hair&Beauty, Pitesti pentru un look nou. Rasfata-te! Atat pentru azi, pe maine cu alte sugestii!
Advertisements