Bob Haircut

Imagine

Vidal Sassoon (17.01.1928-09.05.2012) pionier al frizurilor “wash and wear”, a fost un geniu in hair-styling, el fiind cel care in 1963 a creat tunsoare “bob cut”- o taietura dreapta pe orizontala.

Tunsoarea “bob cut” este una dintre tunsorile clasice ce nu vor iesi niciodata din moda. “Bob cut” este o tunsoare versatila, usor de purtat si potrivita oricarei fizionomii, adaptata in functie de tipul de par si forma fetei fiecareia dintre voi.

Imagine

Tunsoarea “bob cut” poate fi aranjata fara mari eforturi, aducand un plus de atitudine si putina drama stilului tau. Poti alege “bob cut” clasic traditional cu fir drept, neted, cu sau fara breton, “bob cut” pe par cret, ondulat sau “bob cut” asimetric. Oricare din aceste forme sunt ideale si pot fi reinterpretate potrivit personalitatii tale. Ajutandu-te de o perie rotunda si un uscator iti poti aranja tunsoarea, cu varfurile in exterior, “flippy bob” sau cu varfurile in interior, folosind produse pentru fixare si volum. Pentru “curly bob” poti folosi o spuma pentru definirea buclelor. Pentru a-ti crea o imagine si propiul look, te asteptam cu drag la Helen Style Hair&Beauty Salon, Pitesti unde echipa noastra de profesionisti te ajuta sa-ti definesti stilul.

Rasfata-te si fii frumoasa!

Advertisements