Blond-Seductie si Feminitate

Imagine

Mereu in schimbare si mereu aceeasi, moda este o suma de tendinte. Tocmai de aceea blondul ramane, revine si se reinventeaza. Pentru ca tu sa te delectezi si sa te bucuri purtand blonduri indraznete, incearca cu incredere produsele de vopsire Wella Profesional.

Trece pragul salonului nostru Helen Style Hair&Beauty Salon, Pitesti, unde cu siguranta te vor intampina hair-stilistii echipei noastre care pe langa talent au dobandit instruindu-se permanent, abilitati si tehnici deosebite pentru a va transforma pe voi cele mai frumoase femei in adevarate dive.

Imagine

Koleston Perfect Gentle Blondes este secretul multor nuante fresh, placute si pastelate. Koleston Perfect Gentle Blondes contine cantitati foarte mari de lipide naturale pentru ingrijirea culorii. Ce fac ele mai exact? Se infasoara in jurul firului de par si ajuta penetrarea pigmentilor si sigilarea cuticulelor pentru un aspect neted. Rezultatul este un par blond stralucitor, moale si usor de coafat. Culoarea este solida si tonurile de culoare au un efect surprinzator. Daca v-am starnit interesul, pentru aceasta sofisticare de blond in combinatie cu o tunsoare personalizata si o coafura in functie de ocazia la care participati, va asteptam cu drag sa ne vizitati pe noi, Echipa Salonului Helen Style Hair&Beauty, Pitesti.

ImagineImagine

Advertisements